06-12465777 / 06-20408328 info@volvotours.nl
06-12465777 / 06-20408328 info@volvotours.nl

Volvo Secret Adventure 2024

Volvo Secret Adventure 2024

1

Volvo Secret Adventure 2024

Duur :  1 Day
The Price :    70,00
Startlocatie:  Secret
Tours Date :  15 september 2024 - 15 september 2024

Beschikbare ticketlijst

Name Prijs Qty
Auto + Bestuurder
 70,00 Incl. BTW
Hoeveelheid bijrijders
 30,00 Incl. BTW

Aantal: 

Totaal : 

Stap aan boord van een unieke Volvo-ervaring als nooit tevoren! Op 15 september nodigen we avonturiers uit om deel te nemen aan onze exclusieve “Secret Adventure” tour – een mysterieuze reis die je meeneemt naar onontdekte pareltjes en adembenemende landschappen.

Wat maakt deze tour zo bijzonder? Het begint allemaal met het onbekende. De spanning bouwt op terwijl deelnemers de avond ervoor in afwachting zijn van de onthulling van de geheime startlocatie. Een geheime start die de poort opent naar een dag vol verrassingen en ontdekkingen.

Maar wij gaan verder dan alleen een mysterieuze reis. Wij, als uw gastheren, zorgen voor elk detail. Vanaf het moment dat u het stuur in handen neemt, tot aan het moment waarop u uw bestemming bereikt – elke bocht van de weg is doordrenkt van zorgvuldig geplande opwinding.

Laat ons uw gids zijn, niet alleen op de weg, maar ook door een onvergetelijke fotografische reis. Wij leggen de hoogtepunten vast, zodat u zich volledig kunt onderdompelen in het avontuur zonder een moment te missen. Het beeldmateriaal wordt een blijvende herinnering aan uw deelname aan dit buitengewone evenement.

En laten we de smaakpapillen niet vergeten! Een heerlijke lunch wacht op u op een pittoreske locatie, speciaal geselecteerd om uw zintuigen te prikkelen en uw energie op peil te houden.

Dus, bent u klaar voor het onbekende? Boek nu uw plek voor de “Secret Adventure” Volvo tour op 15 september. Laat u verrassen, verwonderen en verbazen terwijl u deelneemt aan een dag die uw liefde voor avontuur en Volvo’s naar nieuwe hoogten zal tillen. We beloven een ervaring die verder gaat dan uw verwachtingen. Maak deel uit van het geheim en maak herinneringen die een leven lang meegaan.

Schemadetails

10.15

Onze organisatoren staan te popelen om jullie te kunen ontvangen op onze start locatie. Zo ontvangen wij jullie met een warm welkom, waar iedereen tot 10.45 de mogelijkheid heeft om te kunnen verzamelen en elkaars bolide te bewonderen.

11.00

Na de speech van Quinten zullen wij om 11.00 de motoren starten, jullie hebben de GPX bestanden op de avond van te voren ontvangen en ook ingelezen op de telefoons. Ook hebben jullie bij binnenkomst het route boekje gekregen met hierin de beschrijving van de tour. Veel rijd plezier! 

13.00

Tijd voor een pauze! We hebben een heerlijke lunch voor jullie in petto staan, waar we onze buiken weer kunnen vullen en we met frisse zin weer van de mooiste plekken zullen ontdekken. Maar waar? Dat is natuurlijk de vraag.....

16.00 - 17.00

Aan al het moois komt ook een eind uiteraard. Dat is helaas ook op dit moment het geval. We hebben de mooiste plekken ontdekt maar ook de leukste plekken gezien. Na een stevige handdruk aan de mensen die niet blijven dineren zeggen wij veilige kilometers naar huis en hopelijk tot ziens! 

Veelgestelde vragen

Wat gebeurd er als ik pech heb onderweg?

Wij van Volvo Tours zullen je nooit alleen laten. Wij zullen er alles aan doen om je alsnog bij te staan.

Zijn er nog verplichtingen aan een deelnemer?

Ja, er zijn zeker verplichtingen aan een deelnemer. Zo moet je altijd je voertuig WA verzekerd zijn maar ook moet je in bezit zijn van een rijbewijs uiteraard.

Is een tour altijd incl. lunch?

Sommige tours zijn incl. een lunch. Echter zal dit ook altijd staan in de beschrijving van de tour.

Hoe zijn jullie te herkennen?

Iedere deelnemer is te herkennen d.m.v. een sticker rechts op de voorruit. Zo kan onze fotograaf maar ook de begeleiders zien wie er wel en niet mee rijd in een tour. Ook zijn onze begeleiders te herkennen aan hun logo`s op de kleding die hen dragen.

Wat is inbegrepen

  • Foto`s & Video`s
  • Lunch

Waarom bij ons boeken?

  • Uitstekende prijskwaliteit verhouding.
  • Gemaakt door liefhebbers.
  • Eigen bedachte routes.
  • Afspraak is afspraak.
  • Wij leveren extra. Niet alleen de ritten, maar ook hotels, diners, lunches, alles... Is geregeld

Meet our guide

× Hoe kunnen wij je helpen?