06-12465777 / 06-20408328 info@volvotours.nl
06-12465777 / 06-20408328 info@volvotours.nl

Duitse bergen editie 3

Duitse bergen editie 3

Duitsland , Germany
6

Duitse bergen editie 3

Duur :  2 Days 1 Night
The Price :    263,00
Max. mensen:   28
Tours Date :  19 oktober 2024 - 20 oktober 2024

No Ticket Available !

**Verken het Sauerland met Volvo Tours!**

Na het fantastische succes van onze laatste tour in Duitsland, kunnen we niet wachten op onze volgende avontuurlijke reis door het prachtige Sauerland op 19 en 20 oktober. Als liefhebbers van kwaliteit en avontuur hebben we een exclusieve tweedaagse ervaring samengesteld die je niet mag missen.

**Luxe Overnachting en Culinaire Verwennerij:**
Bij aankomst op 19 oktober heten we onze deelnemers welkom in een comfortabel hotel, waar je kunt ontspannen en jezelf kunt voorbereiden op een onvergetelijke ervaring. Geniet van een voortreffelijk diner om de lokale keuken te proeven en breng de avond door in goed gezelschap van andere Volvo-liefhebbers. Na een verkwikkende nacht staat er een smakelijk ontbijt voor je klaar om je dag perfect te beginnen.

**Verkenning van het Betoverende Sauerland:**
Op zaterdag 19 oktober en zondag 20 oktober gaan we op pad voor een betoverende tour door het Sauerland, vergezeld door onze trouwe Volvo’s. sauerland staat bekend om zijn weelderige bossen, pittoreske meren en kronkelende bergwegen. Onze route is zorgvuldig uitgestippeld om je de meest adembenemende uitzichten en verborgen schatten te laten zien.

Ervaar de sensatie van het rijden door dit betoverende landschap in het comfort van een Volvo, waar stijl, prestaties en veiligheid samenkomen voor de ultieme rijervaring.

Mis deze kans niet om samen met ons het Sauerland te verkennen. Sluit je aan bij de Volvo Tour en maak herinneringen die een leven lang meegaan. Schrijf je nu in en beleef een onvergetelijk weekend vol avontuur, culinaire verrassingen en prachtige landschappen met Volvo Tours. We kijken ernaar uit om samen met jou deze reis te maken!

Veelgestelde vragen

Wat gebeurd er als ik pech heb onderweg?

Wij van Volvo Tours zullen je nooit alleen laten. Wij zullen er alles aan doen om je alsnog bij te staan.

Zijn er nog verplichtingen aan een deelnemer?

Ja, er zijn zeker verplichtingen aan een deelnemer. Zo moet je altijd je voertuig WA verzekerd zijn maar ook moet je in bezit zijn van een rijbewijs uiteraard.

Is een tour altijd incl. lunch?

Sommige tours zijn incl. een lunch. Echter zal dit ook altijd staan in de beschrijving van de tour.

Hoe zijn jullie te herkennen?

Iedere deelnemer is te herkennen d.m.v. een sticker rechts op de voorruit. Zo kan onze fotograaf maar ook de begeleiders zien wie er wel en niet mee rijd in een tour. Ook zijn onze begeleiders te herkennen aan hun logo`s op de kleding die hen dragen.

Wat is inbegrepen

  • Foto`s & Video`s
  • Hotel
  • Lunch

Waarom bij ons boeken?

  • Uitstekende prijskwaliteit verhouding.
  • Gemaakt door liefhebbers.
  • Eigen bedachte routes.
  • Afspraak is afspraak.

Got a Question?

× Hoe kunnen wij je helpen?