06-12465777 / 06-20408328 info@volvotours.nl
06-12465777 / 06-20408328 info@volvotours.nl

Germany Volvo Cruise

8 juni 2024

Germany Volvo Cruise

Ontdek Duitsland als nooit tevoren

- Max 40 plaatsen beschikbaar - Vanaf €70 p.p

Tijden

08:30 - 19:00

Prijs

Vanaf €70,00 p.p

Gegarandeerd:

Een prachtige dag

Wat te verwachten?

Stap aan boord voor een onvergetelijke reis terwijl we op Volvo-cruisesnelheid de meest betoverende plekken van Duitsland verkennen. Deze exclusieve tour belooft niet alleen adembenemende landschappen, maar ook een gemeenschappelijke ervaring die liefhebbers van Volvo en de pracht van Duitsland verbindt.

Wat maakt onze Germany Cruise uniek?
Geniet van het comfort van onze Volvo-vloot terwijl we je meenemen op een reis langs de schilderachtige wegen en iconische bezienswaardigheden van Duitsland. Onze Volvo-tours staan bekend om hun perfecte mix van avontuur en luxe, en deze cruise is daarop geen uitzondering.

Verbondenheid en Samen Zijn:
Maak deel uit van een exclusieve gemeenschap van Volvo-liefhebbers tijdens deze cruise. Ontmoet gelijkgestemde individuen, deel ervaringen en creëer blijvende herinneringen terwijl we samen de schoonheid van Duitsland ontdekken.

Culinaire Verwennerij op een Prachtige Locatie:
We streven niet alleen naar reizen in stijl, maar ook naar culinaire verwennerij. Op een geheime locatie zullen we gezamenlijk genieten van een heerlijke lunch, omringd door de prachtige natuur van Duitsland.

Spanning tot het Laatste Moment:
De startlocatie blijft tot één dag voor het evenement een goed bewaard geheim. Dit voegt een extra vleugje opwinding toe aan de anticipatie en maakt de Volvo Germany Cruise een unieke ervaring van begin tot eind.

Mis deze kans niet om deel uit te maken van iets buitengewoons! Boek nu je tickets voor de Volvo Germany Cruise op 1 juni 2024 en ontdek Duitsland op een manier die je nooit voor mogelijk had gehouden. Laat Volvo jouw reispartner zijn op dit opmerkelijke avontuur!

Ervaar de weg zoals nooit tevoren met Volvo. 🌍🚙✨

× Hoe kunnen wij je helpen?